Free songs
Home / Bývanie / Prečo sa vždy poradiť s profesionálom pri výbere oplotenia

Prečo sa vždy poradiť s profesionálom pri výbere oplotenia

Oplotenie pozemku predstavuje nemalú investíciu, a preto je dôležité vybrať si kvalitné, pevné, odolné a dizajnovo atraktívne plotové pletivo.

Profesionálny predajca pletiva vám povie veci, ktoré sa v bežných stavebninách nedozviete. Keďže oplotenie by vám malo spoľahlivo slúžiť dlhé roky s minimálnou údržbou, je dobré skôr, ako sa pustíte do výberu konkrétneho typu plota, nájsť si predajcu a zároveň odborníka v jednom. Ušetríte si kopec nervov, energie i finančných prostriedkov. Ideálnou voľbou je slovenská firma, ktorá poskytuje kompletný zákaznícky servis. Poradí vám pri výbere, vypracuje cenovú ponuku, materiál vám dovezie i namontuje.

Prečo sa poradiť s odborníkom pri výbere pletiva?

Plotové pletivo patrí k najpoužívanejším typom oplotenia okolo domu, firmy či priemyselného parku. Ak si chcete vybrať to najlepšie drôtené oplotenie, ktoré dokonale spĺňa vaše požiadavky a zároveň zohľadňuje finančné možnosti, nechajte si poradiť, pretože nie je pletivo ako pletivo.

Ak sa napríklad rozhodnete pre kúpu klasického 4-hranného poplastovaného pletiva na vlastnú päsť, môže vás zlákať jeho výhodná cena. Mnohí predajcovia totiž uvádzajú hrúbku drôtu s poplastovaním, čo môže byť 2,5 mm, ale údaj o samotnej hrúbke pozinkovaného drôtu zámerne vynechajú. Pravdou je, že oceľový drôt v priemere 1,4 alebo 1,5 mm značne znižuje pevnosť i životnosť pletiva. Profesionálny predajca vám odporučí na oplotenie pozemku pletivo KLASIK PVC s hrúbkou drôtu 1,65 mm, s poplastovaním 2,5 mm. 

Takisto odborník vám pri výbere oplotenia pripomenie i to, že čím je menšie oko, väčší priemer (hĺbka steny) stĺpika, menšia vzdialenosť medzi stĺpikmi, väčší počet vzpier a napinákov v oplotení, tým je plotové pletivo pevnejšie.

Nenechávajte nič na náhodu a oslovte profesionála. Predídete mnohým problémom.

Scroll To Top