Free songs
Home / Tipy & triky / Hodvábny hydratačný krém je cestou k mladistvej pleti
Hodvábny hydratačný krém je cestou k mladistvej pleti

Hodvábny hydratačný krém je cestou k mladistvej pleti

Naša pleť dokáže vykazovať známky nedostatku už od pomerne mladého veku. S pribúdajúcimi rokmi sa problémy ešte stupňujú. Naviac začnú pribúdať vrásky, ktoré nás stresujú. Nielen preto, že prezrádzajú náš vek, ale sú aj nepríjemnou pripomienkou toho, aký je čas vzácny a my ho máme stále menej.

Spomaľte čas a starnutie pleti

Predovšetkým s vekom začína našej pleti chýbať prirodzená hydratácia. Nestačí dostatočný pitný režim, ani zvlhčovače na radiátoroch. Pleť potrebuje kvalitnú hydratačnú kozmetiku. S takto kvalitným produktom postaveným na účinkoch kyseliny hyaluronovej a vzácnych olejoch, prišla značka Ushuaya. Nestavia na stovkách produktov. Ponúka nám vždy to najlepšie riešenie. Rovnako ako teraz – v podobe hodvábneho hydratačného krému.

Hodvábny hydratačný krém Ushuaya, vďaka obsahu hodvábnych proteínov a kyseliny haluronovej, dokáže obnoviť schopnosť pleti viazať vlhkosť. Pleť veľmi rýchlo a kvalitne hydratuje. Súčasne zjemňuje vrásky, ktoré sa nám už do pleti vryli a bráni vzniku nových.

O hydratáciu pokožky a jej upokojenie sa starajú aj kvalitné prírodné oleje: arganový, mandľový a makadamiový. Prírodný hodváb v hydratačnom kréme pomáha našej pleti k sviežemu vzhľadu a navráteniu jemnosti.

Ushuaya – to je krása z prírody

Značka Ushuaya sa stala synonymom pre účinnú kozmetiku s antiage vlastnosťami. Táto prírodná kozmetika je výsledkom práce rodinnej firmy, ktorá sa snaží vďaka kvalitným ingredienciám kozmetiky zvýrazniť prirodzenú krásu pokožky a pomôcť jej spomaliť čas.

Sortiment značky ponúka už zmienený hodvábny hydratačný pleťový krém, protivráskovú starostlivosť, intenzívne sérum kyseliny hyaluronovej v 4% a 1% koncentrácii, olejové sérum s retinolom, revitalizačnú micelárnu vodu, intenzívnu očnú starostlivosť, perlový olej na telo, hodvábny olej na telo, výživný balzam na pery – bezfarebný a tónovaný, regeneračný krém na ruky, mydlo s bambuckým maslom a mydlo s bambusovým uhlím.

Vďaka tejto kozmetike môžete celú svoju starostlivosť o krásu pleti a pokožky predať do rúk prírody. Zabudnite na komerčnú kozmetiku plnú chemických látok a vsaďte na omladenie prírodou.

Scroll To Top